Добре дошли в магазин ЕкоДом!
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG
  • Меню

Категории

Начало ТЕРМОМЕТРИПрофесионални термометри, HACCP, КалибриранеИнфраред термометър със сонда "DualTEMP PRO" - калибриран / Арт.№31.1119.K

Инфраред термометър със сонда "DualTEMP PRO" - калибриран / Арт.№31.1119.K

Инфраред  термометър със сонда
Инфраред  термометър със сонда Инфраред  термометър със сонда Инфраред  термометър със сонда Инфраред  термометър със сонда Инфраред  термометър със сонда Инфраред  термометър със сонда Инфраред  термометър със сонда Инфраред  термометър със сонда Инфраред  термометър със сонда

 Инфраред термометър със сонда "DualTEMP PRO", със сертификат за калибриране.

Отговаря на изискванията по и  

 ,,,,,,,,,,,,,,,ажаж

  • Доставка:
    Безплатно!!!
Цена: 244.60 лв
Брой:+-
Добави в желани

Безконтактно /чрез инфраред сензор/ или контактно /със сонда/ бързо и точно измерване на температура

 Предназначение: За измерване на температура на храни и напитки, при готвене , тестване в бизнеса, лабораторията, дома. Отговаря на изискванията на НАССР и EN 13485

 Корпус: Пластмаса + сгъваема метална сонда 110mm

Циферблат: Дигитален

Обхват на измерване : от -55 до +250°C , ( -67°F до 482°F )

Точност: Инфраред сензор: ±1,0°C (65 ... 200°C), ±1.5°C (-55...-33, 65...250° С)

                Метална сонда: ±0,5°C (-5 ... 65°C), ±1.0°C (-55...-5° С, 65...250° С)      ±1.0°C (-55...-5° С),     

Разделителна способност: 0,1°C

° C ВВВВВВВВодоустойчив: (IP65)

Допълнителни функции:  MAX/MIN/HOLD/LOCK, LED индикация за температура на храната по изискванията на НАССР, автоматично изключване, идикатор за нивото батерията, калъф с възможност за поставяне на колан 

Сертификат за калибриране: в две точки при -18°C и при +2°C     

за заLELL ,, //////ССССССЗахранване: батерия 2x1,5V ААА (включени в комплекта)

Размери: 39х22х160(275) мм

Тегло: 82 грама 

.

 

  • Код на производител:
    31.1119.K
  • Доставка:
    Безплатно!!!
ФайлИнформация
[PDF, 289.7 KB]