Добре дошли в магазин ЕкоДом!
Валута:BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута:BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език: BG
 • Меню

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

Pest-X-Repel - България

Електронните уреди за борба с вредители Pest-X-Repel

са разработени и се произвеждат в България от 1996 г. Те са ефективно средство за борба с мишки, плъхове, къртица, сляпо куче, птици, насекоми и диви животни. Уредите Pest-X-Repel са алтернатива на пестицидите и механичните средства. Те са екологично чисти, не умъртвяват животните, а само ги прогонват от избраните от Вас площи. Всички уреди са изпитани в акредитирани лаборатории и са сертифицирани в съответствие с изискванията на Европейски директиви D73/23/CEE и D89/336/CEE. Уредите Pest-X-Repel отговарят на изискванията на Европейското законодателство за СЕ маркировка на електронни уреди.

 

ВИДОВЕ ЕЛЕКТРОННИ УРЕДИ ЗА БОРБА С НЕПРИЯТЕЛИ:

 

 • УЛТРАЗВУКОВИ - Ултразвуковите уреди излъчват ултразвукови вълни, които са нечуваеми за хора и едри животни, но имат силно въздействие върху гризачите. Тези вълни действат на слуховия апарат и нервната система на гризачите. Въздействието на ултразвука нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават, а впоследствие напускат охраняваната площ. Формата и честотата на импулсите се променя постоянно, което предотвратява привикването на гризачите към тях. Уредите намаляват плътността и на някои насекоми - мравки, мухи, комари, паяци.

 

 • ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ - Електромагнитните уреди използват електрическите проводници в сградите за излъчване на променлив сигнал, настроен да дразни нервната система на гризачите и повечето видове насекоми. Силата на електромагнитното поле около проводниците не се променя, променя само честотата си. Насекомите и гризачите усещат тази промяна и избягват местата, където уредите работят. Създаденото електромагнитното поле не пречи на работата на другите електроуреди.

 

 • ЗВУКОВИ - Тези уреди се използват основно за борба с птици, нанасящи щети на реколтата. Устройствата са разработени да плашат птиците с предварително записани тревожни сигнали от гърм на огнестрелно оръжие и естествени звуци от природата, всяващи паника сред тях. Устройствата са проектирани така, че да сигнализират за опасност на птиците и съответно да причиняват масово излитане даже, когато хищникът или съответната заплаха не е визуално забелязана от птиците. 

 

 • ВИБРАЦИЯ Тук се включват уредите за борба с подземни вредители - Къртица /Talpa Europea, L./, Сляпо куче /Spalax Leucodon/ и Полевка /Arvicolinae/. Подземните вредители имат слабо зрение, но в замяна на това силно развит слухов апарат и повишена чувствителност към почвените вибрации. Издаваният от уредите вибриращ звук дразни и плаши подземните гризачи и ги принуждава да напуснат охраняваната територия.

 

 • СВЕТЛИННИ - Мигащата светлина е друг метод за прогонване на неприятелите. Всяко животно, което има очи, може да бъде прогонено с мигаща светлина. Светлината мига 75 пъти в минута. Светлинните импулси и вторичните отблясъци с тази честота са непоносими за неприятелите и те напускат осветените места. Този метод е много подходящ за тъмни или мрачни помещения, където светлината и отблясъците са особено видими.
15
продукти

SWISSINNO - Швейцария

Като млада и динамична фирма считаме за наш дълг да обогатим пазара с иновативни идеи, интересни продукти и отлично обслужване. Ние възнамеряваме да предложим това амбициозно предизвикателство на нашите клиенти. С нашите интердисциплинарни компетенции ние ще доставим продукти, отговарящи на стандартите за защита на околната среда и икономически атрактивни. Ще Ви предложим координирани маркетингови концепции, както и последователни и надеждни решения за логистика и услуги. Ние искаме да развълнуваме потребителите. В настоящия момент сме фокусирани върху разработването, дизайна, производството и дистрибуцията на продукти за градината и дома, предназначени европейския пазар.

 

43
продукти

BROS - Полша

 

Вече над 20 години продуктите на BROS защитават помещенията и нашето най-близко околно пространство от малките неканени гости - насекоми и гризачи. Основно и приоритетно внимание се обръща на това, всички продукти да бъдат много ефективни. Всички продукти са минали тестове в лаборатории и опити в естествена среда и затова сме сигурни, че предаваме във Вашите ръце продукт с най-високо качество. BIOPON - предлагаме Ви също така и широка и добре подбрана гама висококачествени торове за да Ви помогнем в грижите за всички домашни и градински растения.

 

Търговски опит и успехи:

 

- 20 успешни години на пазара;

- над 300 продукта с най-високо качество;

- утвърден лидер на пазара в Полша;

- най-широк асортимент продукти против насекоми;

 

Професионален опит:

 

- съвременни технологични линии, отговарящи на всички изискванията за качество и защита на околната среда;

- модерна лаборатория, оборудвана с апаратура от висок клас;

- ефективна логистика на реализиране на поръчки в рамките на 48 часа;

- бърза реакция при рязко увеличаване на потреблението - много важно при сезонните артикули;

- ISO 9001:2000.

62
продукти

BIOPON - Полша

Всички видове торове за цветя, тревни площи, храсти, дървета, плодове, зеленчуци и други земеделски култури, както и голямо разнообразие от тревни смески. BIOPON е търговска марка на BROS, Полша.

BIOPON предлага широка и добре подбрана гама висококачествени торове, за да Ви помогнем в грижите за всички

домашни и градински растения.

BIOPON предлага и широка гама внимателно подбрани семана за трива, подходящи за различен терен, климат и начин на употреба.

 

83
продукти

UEBER - Италия

 

Ние сме компания, която повече от 30 години присъства на италианския пазар в секторите Дом & Градина,устройства срещу вредители, грижа за домашните любимци.


UEBER беше сред първите италиански компании с продуктите си "BRUER", които вярват и разработват продукти с ниско въздействие върху околната среда и ориентирани към търсенето на "естественото" във всичките му форми.

Тайната на нашия търговски успех? Наличието на високо мотивиран екип - съставен от утвърдени професионалисти в областта на науката, корпоративния маркетинг и комуникация - съчетан със стриктното внимание, което винаги сме обръщали на изследвания и разработки, за да произведем най-добрите продукти.

https://www.ueber.it/

22
продукти

TFA Dostmann Ltd - Германия

Иновативни и успешни разработки повече от 55 години. TFA - Ние Винаги се разрастваме. Всичко започва с фабрика за технически приспособления, наречена TFA, създадена от Хеинз Достман - Германия през ноември 1964г. Първоначално младата компания е фокусирана в производството на добре познатите Максимум-Минимум Термометри. Тези термометри определят най-високата и най-ниска температура в продължение на период от време определен от последното му нулиране. TFA започва само с 6 работника. След това се налага компанията да сменя своето местоположение няколко пъти, и през 1966г. е построена първата сграда на компанията на сегашното си място. През следващите години следва устойчиво разширяване на продуктовата гама като в производството са добавени барометри, хидрометри и компаси. От 1985г. TFA започва разработка и производство на собствена електроника в Хонг Конг. От 1993г. се създава клон на фирмата в Шанхай, от който на място се контролира високото качество на всеки произведен електронен термометър. Многобройните патенти и успешни идеи дават на компанията сигурен и постоянен растеж. Днес TFA Dostmann Ltd. е едно от най-конкурентните предприятия за термометри, хидрометри, барометри, часовници, дъждомери и др. предлагащо към днешна дата над 800 продукта. Разполага в Wertheim-Reicholzheim, Gemany с 11000кв.м. офис, производствени и складови площи. Работещите в дружеството 110 работника изпълняват повече от 50000 поръчки на година и близо 7 милиона продукта се изпращат на клиентите от 65 страни.

ПЪЛНИЯТ КАТАЛОГ ЗА СЕЗОН 2019-2020 МОЖЕ ДА ПРЕГЛЕДАТЕ ОТ ТУК:

http://tfa-dostmann.de/katalog/

148
продукти

BEBELAN - България

BEBELAN мокри кърпи са висококачествени пухкави и плътни мокри кърпи с приятен лек аромат, и са обогатени с два естествени екстракта. Не съдържат алкохол и парабени.

BEBELAN мокри кърпи лесно се изваждат една по една и имат пластмасов капак, който идеално изолира пакета и запазва свежестта на кърпите през цялото време на употреба.

BEBELAN мокри кърпи са 80 броя във всеки пакет и предоставят на родителите най-много предимства за цената си.

Продуктовата гама на BEBELAN мокри кърпи:

Най-новият продукт в продуктовата гама на BEBELAN са изцяло натуралните: 

14
продукти
2
продукти